Slik sørger du for at du har slettet all nettlesingsloggen

Hvis du sletter nettleserens historie, fjernes listen over tidligere besøkte websider, slik at andre ikke kan se dine surfevaner. Alle de store nettleserne gir deg mulighet til å fjerne denne historien, men du vil kanskje verifisere at den faktisk er borte. Den enkleste måten å bekrefte sletting er å se nettleserens historie og navigere gjennom listen. Det bør ikke være noen websider som er oppført, bortsett fra de som er sett etter at du har slettet historien.

1.

Åpne nettleseren din, for eksempel Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Google Chrome.

2.

Hold "Ctrl" -tasten og trykk "H" for å åpne historikk sidebar eller faneblad. Dette fungerer i alle tidligere nevnte nettlesere.

3.

Bekreft at listen er tom. Google Chrome viser alle sidene i samme kategori. Firefox og Explorer tilbyr et sidebjelke med sider kategorisert etter dato eller nettsted. Når du klikker på en mappe, utvides den for å vise innholdet. Det bør ikke være noe i noen mappe. Unntakene er nettsteder du besøkte etter å ha slettet historien. Hvis du oppdager at nettlesingsloggen din ikke ble slettet, prøv på nytt å slette den, og kontroller at du har valgt alternativet for å slette nettlesingsloggen.